Data Insights Conference

5 oktober 2021
Jaarbeurs Utrecht-Supernova

Infomarkt

GoDataDriven

GoDataDriven heeft meer dan tien jaar ervaring in data en AI, met een focus op Data Science en Data Engineering consultancy en het trainen van meer dan 5.000 dataprofessionals per jaar. We zijn onderdeel van het snelgroeiende IT-adviesbureau Xebia en helpen bij het het bouwen van data- en AI-oplossingen die waarde opleveren voor zowel onze klanten als hun klanten. We werken voor de top 200 bedrijven in Nederland, maar zijn ook internationaal actief.

BI Builders

Geen informatie beschikbaar.

Digital Power

Digital Power is een team van specialisten met passie voor data. Samen helpen we organisaties datagedreven te werken. Je vindt bij ons expertise op het gebied van Data Analytics, Technical Web Analytics, Customer Experience, Data Science en Data Engineering. We bieden data consultancy en strategisch advies, maar ook hands-on expertise en specialistische skills. 

LINKIT

LINKIT is een kennisgedreven IT-partner met meer dan 23 jaar ervaring in het bieden van innovatieve IT-oplossingen voor top-500 organisaties zoals ASML, Ahold en KLM. Naast de kennisclusters voor Cloud, Full-stack webapps en Low-code applicatieontwikkeling is LINKIT een sterke partner in Nederland en Duitsland op het gebied van de Data & AI oplossingen. Met een sterke footprint in logistiek, high-tech industrie en sportinnovatie heeft LINKIT de ervaring en kennis in huis om voor elk datavraagstuk een passend en vernieuwend antwoord te vinden.

SLTN

Sinds 1997 lost SLTN met ‘SLTNontzorgtICT’ een belangrijke behoefte van haar klanten op. SLTN ziet het als haar missie om daar haar dienstverlening niet bij te laten.

Juist de verbinding te maken tussen de business, data & applicatie, IT en security is waardoor SLTN Future Proof IT een unieke positie bij haar relaties kan innemen.

Theobald Software GmbH

Theobald Software uses intelligent interfaces to ensure easy, reliable integration of SAP and non-SAP systems. More than 3,400 international clients have already experienced for themselves how the interface expert can “turn difficult into easy” or, to put it another way: difficeasy!

Devoteam

"Onze missie is om echte ‘Cultures of Innovation’ te creëren bij bedrijven, door de manier waarop ze werken te transformeren en door hun customer experiences te verbeteren. Als Premier Google Cloud Partner doen we dit door innovatieve Google Cloud oplossingen te implementeren en daarbij Google's cutting-edge AI & Machine Learning technologieën te gebruiken."

Ilionx

Als IT-dienstverlener helpt ilionx organisaties voorop te blijven lopen en ondersteunt klanten als digitale partner op het gebied van business innovations, applications, data analytics en cloud & security. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden, gemeenten en bedrijven, zoals NN, KLM, ABN AMRO, ASML, VodafoneZiggo en een groot aantal ziekenhuizen.

Red Data

Red Data ontwikkelt data intensieve oplossingen.

Onze specialisten richten zich op elk stadium van het digitale proces, van meedenken en conceptualisering, tot realisatie inclusief beheer.
Altijd op het snijvlak van data, informatiebehoefte en processen. Platform- en marktonafhankelijk.

Onze kernspecialisaties zijn datamanagement, business intelligence, zoektechnologie, big data en applicatie ontwikkeling.

Qlik by DDC

Al meer dan 10 jaar ondersteunt DDC organisaties met de inzet van Qlik software om nieuwe inzichten uit data te halen en zo bedrijfsprestaties te verbeteren en optimaliseren. Ontdek tijdens de conference hoe DDC's ervaren consultants jouw organisatie kunnen helpen. Zij delen graag hun ervaringen om samen met jou je organisatie verder te brengen: achieve more with data!